3 Nisan 2015 Cuma

Escape Planet Bursa'daydık...

Merhabalar ben F.

Bugün size Z. ve diğer çok sevgili iki blogger arkadaşımız Aslı(Ebygale) ve Gonca(Kitana) ile yaşadığımız harika deneyimden bahsetmek isterim...





Yıllardır "kare karalama" nam-ı diğer "picross" oyunları yüzünden "Akıl Oyunları" dergisinin ve Ferhat Çalapkulu isminin aşinasıydım.



 Fakat oda oyunlarını gerçeğe döktüklerini Aslıcığımın bilgilendirmesiyle öğrendim. Çarşamba günü soluğu Escape Planet Bursa'da aldık.



 Ne ile karşılaşacağımızı bilemiyorduk. Az çok PC oyunlarından bir fikrim olmasına rağmen, reel bir odaya nasıl adapte edilir bilemedim.







 Şimdi burada da size detaylı açıklama yapamayacağım. Ama inanın beklentimin çok üzerinde bir deneyimdi...



Odanın ismi Sherlock. (Sırada Hürrem Odası ve Tımarhane var. Henüz yapım aşamasındaymış.) İnanılmaz güzel detaylarla Londra'da bir evin bir odasının (? acaba kimin evi :)) içindesiniz ve bu odaya kilitlenip, bir saat içerisinde, ipuçları ve takım çalışmasıyla, gözlem yeteneğiniz sayesinde, dışarı çıkmaya çalışıyorsunuz.









Burada bir S verip övüneceğim çünkü 5 tane ipucuyla 60 dakikanın altında odadan çıkmayı başardık ;)



Çok sevgili Murat bey size gereken tüm bilgiyi 0533.141.44.04 no'lu telefondan verecektir.

Web adresi; Escape Planet Bursa

Facebook sayfası: Escape Planet Bursa


Arkadaşlarla birlikte katılabileceğiniz mükemmel bir etkinlik. Dahası kurumsal şirketlerde ik için de öneririm, çünkü ekip ruhunu yakalayamazsanız o odadan vaktinde çıkamazsınız. Velhasıl herkese şiddetle tavsiye ederim. Yeni deneyimlerde görüşmek üzere, çok çok öptüm...

4 yorum:

  1. Merhaba F. güzel bir oyun, kesin ve net! :))

    YanıtlaSil
  2. :D kesinlikle :D kaçıncı dakikada çıktınız Ersin?

    YanıtlaSil
  3. valla bizde Bursa da boyle bir yer oldugunu bu hafta duyduk iş arkadaslarımla en kısa zamanda gitmeye karar verdik cok eğlenceli gorunuyor :)

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle tavsiye ederim gülsah.uzun zamandır bukadar eglendiğimizi hatırlamıyorum..:)

    YanıtlaSil

Ben diyorum ki;