Sayfalar

16 Aralık 2015 Çarşamba

UZAY PASTANESİNDE YENİ YILA YENİ TATLARLA MERHABA DEDİK..

Uzay Pastanesini Bursalı arkadaşlar çok iyi bilir .Yarı Bursalı olarak en sevdiğim mekanların başında gelir Kalitesinden asla ödün vermeyen,devamlı kendini yenileyen,çok eski  bir kuruluştur.  .Bloggerlar olarak bugün bizi  misafir ettiler tahmin edersiniz bol yemeli içmeli bir etkinlik oldu. Masada ki herşeyde gözüm kaldı .Hangisinden başlıyacağımı şaşırdım,  hepsi okadar güzeldiki  aklıma geldikçe  iştahım kabarıyor :))



Tatlılarla aram her zaman iyi olmuştur:) Sanırım oğlumda bana çekmiş :) 


 Yeni tatlarından biri ,hamurunda havuç ve tarçın olan üzeri ise muz ve kremayla süslenmiş tam bir enerji deposu .

Ömerin favorisi Portakallı şu yada diğer adıyla Fransız Profiterol.İçinde  çikolatalı ve portakallı bir krema var .Profiterol hamurdan yapılmış ama çatlamış şekilde.


Açık ara favorim ise küçük sunum bardaklarında beyaz olan Banana ve frambuaz trifle  .Hafif tatlıları seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim bundan sonra favori tatlımdır kendisi ,tek geçerim:))


Bu güzel etkinlikte bizi bir araya getiren Uzay Pastanesi sosyal medya danışmanı Dilhun hanım,sahiplerine ve kusursuz servisiyle çalışanlarına çok teşekkür ederiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ben diyorum ki;