1 Ekim 2012 Pazartesi

G'nin Kolej Tuniği :)

Herkese selam ben F.

Sevgili ablam G. için yaz başında tuniklik bir kumaş alıp biçmiştim. Fakat bitirmek bir türlü kısmet olmamıştı. Son günlerde yarım kalan işlerimi toparlamaya çalışıyorum. Kurslar vs. yüzünden yoğun günler beni bekliyor. Bu sebeple önce ablamın tuniğini bitirdim. Ben çok beğendim. Umarım o da beğenir.


Böyle görünüyor işte :)

Bu arada benim akıllı ablam üniversite öğrencisi oldu. Çok sevdiği Tarih bölümünde okuyacak. Bu yıl yeğenlerimiz, üniversite sınavında hezimete uğradı. Ama ablam şubat ayından itibaren çalışmaya başladı ve sonuç ortada :) Ailenin akıl küpü gerçekten. 35lik çıtırım benim :)

Tuniği kargoya vermeden önce ona bir de kanguru dikmeyi düşünüyorum. Benim üniversite zamanımda vardı. Öğrenciyken malzemelerim hiçbiryere sığamazdı. Sonra ben de arkadaşlarımdan "kanguru" görüp almıştım da, rahata ermiştim. Şimdi ben de ablam için yapacağım bir tane. Ama nasıl yapacağıma dair hiçbir fikrim yok. Kumaşçı ziyaretimizde uygun kumaşı bulurum diye düşünüyorum.

Şimdilik hoşçakalın. Öpüyorum çok çok

16 yorum:

  1. ay tunık cıdden cok hos olmus ayrıca ablanıızn cesaretne ve azmıne hayranım keske herkes oyle olsa daha 25 yasında ınsanlar hayatta bezmıs ne yasadılarsa okumuyorlar... Gorup de ornek alsınlar yazık yazık!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuşşş ellerine sağlık .Çok öptümmm

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş olmuş, ellerine sağlık, benim de kangurum vardı, çok işe yarardı:)

    YanıtlaSil
  4. Eline sağlık çok cici olmuş :) ama sen hep gül olurmu çok iyi enerji yansıtıyosun fotolara :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş ellerinize sağlık..Kumaşta ayrı bir güzel

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık tunik çok güzel olmuş. ablana yeni öğretim yılında başarılar dilerim:)))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Esra sevgi; cok tesekkur ederim. Gencler maalesef hayattan bezmisler :( guzel ornekler var aslinda onlerinde. Kursta bir arkadasim kemal sunalin sinif arkadasiymis. Rahmetli 40 yasinda master yapmis. Neden? Diye soranlara; genclere ornek olmak icin diyormus. Ama maalesef bizim genclik ilgi duymuyor. Meraksizlar. Gercekten yazik

    YanıtlaSil
  8. Emel ablacim cok tesekkur ediyorum ben de opuyorum cok cok

    YanıtlaSil
  9. Bahar006; cok tesekkur ederim. :) kanguru hayat kurtariciydi ya :) sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Merve guclu; cok tesekkur ederim :) gulmekten baska alternatif yok :) arti o sizin guzel enerjinizin yansimasi. Sevgiler kocaman :)

    YanıtlaSil
  11. Bal kizin annesi; cok tesekkur ederim. Gercekten ben de aldiktan sonra pisman oldum fazla almadigima :( bulursam kapicam hemen :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Nagehan ablacim; cok tesekkur ederim. Ben de basarilar diliyorum kendisine burdan. Zira telefonlara bile cevap veremiyor. Geek ogrenci modundadir o simdi eminim :)) okulu birincilikle bitirirse hic sasirmam :)) gelmedin o gun bekledim seni. Birdahaki bulusma ayin 20sinde. Mesaj aticam. Opuyorum cok cok

    YanıtlaSil
  13. merhaba,gördüğüm duyduğum herkese soruyorum,dikiş makinesi ne kullanıyorsunuz

    YanıtlaSil
  14. Adsiz; janome kullaniyoruz. Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. ne melem bişi miş bilmediğine heveslenmek. neyse ki bugün çilem bitti,an itibari ile benim de karşımda bir singer talent bulunmakta,karşılıklı huyumuzu suyumuzu öğrenmeye çalışıyoruz,hayrolsun diyorum,ilginize çoook teşekkür ediyorum:)
    ..adsız

    YanıtlaSil
  16. Adsiz: hayirli ugurlu olsun makinaniz. Guzel gunlerde kullanin. Eminim guzel isler cikaracaksiniz. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Ben diyorum ki;