9 Ekim 2012 Salı

Süper bir proje vaar :) bir de güzel haberler...

Herkese selam,
Çok hoş bir proje var sevgili dikiş dersi'nden. Bu ayki Burda dergisinden seçilecek bir modeli, projeye katılan tüm dikiş bloggerları kendilerince yorumlayacaklar. Şu an itibarıyle model henüz belli değil. Herkes beğendiği modeli yazmış. Biz de çoğunluğun kararına uyacağız. Şu an itibarıyle 118A no'lu model açık ara önde :) Heyecanla bekliyoruz dikiş dersinin açıklamasını. Gelişmeleri blogda yayınlayacağız.

Bir başka güzel haber ise; MAC nihayet Bursa'da. Şu postumuzda bahsettiğimiz gibi 1 Ekim olan açılış tarihi 10 Ekim olarak ertelendi. Birkaç kez aradık pek sağlıklı bilgi edinemedik. Fakat bugün Zafer plaza MAC mağazasını aradık. Kesin tarih olarak 10 ekim dediler. Yani yarın MAC Bursa huzurlarınızda. Biz gidip bir güzel talan ettikten sonra izlenimlerimizi ve yeni cicilerimizi sizlerle paylaşacağız.

Tabii en yakın tarih cuma günü. Zira, başka müsait günümüz yok. Nedeni ise; Z'nin yeni başladığı kurs. Makyaj hobisini biliyorsunuz. Artık bir başka boyuta taşındı. Kendisi Sahne Makyajı kursuna başladı. Hakkımızda hayırlısı :) Başıma ne işler açar kimbilir. Bu arada benim de İleri Dikiş Teknikleri kursum başladı. Velhasıl ikimizde sadece haftanın iki günü görüşebileceğiz. Bu yüzden o iki gün dopdolu geçmek zorunda :)

Herkese kocaman öpücükler...

4 yorum:

  1. Bursalı olarak ctesi günü ben de zafer plazadayım demektir :) kısmetse ...

    YanıtlaSil
  2. Kumasoyunlari; bizde cuma zafer plazadayiz. Talan etmeyi dusunuyoruz :) simdiden iyi alisverisler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. merhaba siz bursalımısınız acaba

    YanıtlaSil
  4. Adsız : Bursa da yaşıyoruz :)

    YanıtlaSil

Ben diyorum ki;