18 Temmuz 2012 Çarşamba

Gratis'den Payıma Düşenler :)

Herkese selam ben Z, hafta sonu küçük bir İstanbul kaçamağımız oldu asıl sebep uzun zamandır görüşemediğim canım arkadaşım S yi ziyaretti. Tabi bu arada biraz alışveriş  yapma fırsatım oldu :) Bursa da olmayan Gratis mağazasına THE BALM ürünlerini almak için koşarak gittim. Şansıma birde 3. yıla özel yüzde 50 indirimi görünce havalara uçtum. Hevesim bir çok ürünün bittiğini görünce biraz söndü :) Bende olanlardan birkaç ürün kaptım :)
 Bursa'da olmayan GRATİS mağazası aslında Watsons benzeri bir mağaza. Tek farkı The Balm  ve Essence  gibi başka yerde bulamayacağımız ürünlerin bulunması. The balm  kısaca  paraben  içermeyen cilde dost çok şeker ambalajlara sahip fiyat aralığı insanı üzmeyen bir marka :)
Gelelim benim payıma düşenlere :)


İlk olarak uzun zamandır istediğim ve merak ettiğim renkli nemlendirici olan balm shelter:
Yaz günlerinde fondöten biraz ağır geliyor, bu ürün sıcak yaz günleri için ideal. Fazla kapatıcılık beklentim yoktu ama üzerine pudra da sürünce tahminimden daha iyi bir sonuç elde ettiğimi söylemeleyim. Ürünü çok beğendim. Cilt rengimi eşitledi ve hoş bir parlaklık sağladı. Benim cildim malum biraz problemli ve kuru bir cilt. Bana çok uygun olan bu ürün yağlı ciltlerde aynı sonucu vermez gibi geldi. Karar size kalmış benim düşüncelerim bu yönde :)






Sırada kontür amaçlı aldığım Bahama mama mat bronzer rengi; biraz koyu, şu anda tam bana göre olan bu renk kışın pamuk cildime biraz koyu gelebilir :)



The balm alışverişimin sonuncusu Hot mama allık. Pembe şeftali tonlarında şeker mi şeker bir allık :)


Son olarak kaşlarımı şekillendirmek için aldığım Essence kaş kirpik jel maskarası var.


Yeni cicilerim bunlardı :) Umarım beğenmişsinizdir. Herkese kocaman öpücükler...

6 yorum:

  1. bu balmlara bayıldım canım ıcınde paraben olmaması daha bır dıkkatımı cektı..benımde normalde cıldım kurudur..aldığın fondotöne bende bir bakıyım..ürünlerini iyi günlerde kullan canım..

    YanıtlaSil
  2. İstanbuldayken iki adım kadar yakın olan Gratis maalesef ki Bursa'da yok. Bi tane açsam mı acep? Hazır potansiyel de var anladığım kadarıyla :)
    Yeni cicilerini güle güle kullan canım... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Sevil Aslan; Benim de yeni keşfettiğim, içeriklerine bakınca bayıldığım, cilt dostu bir marka. Kesinlikle cildin kuruysa, şiddetle tavsiye ederim canım. Çok memnun kalırsın. Ürünlerim ve ben, mutlu mesut günler geçiriyoruz :) Ah biz bayanlar. Yeni ürün almayagörelim. hehehe Kocaman öpücükler...

    YanıtlaSil
  4. Denizin Yıldızı; Biz, biz, biz varız :) Devamlı, potansiyel müşteri :) Hatta bıktırırız bak bizden söylemesi :)
    Denizcim, bi Gratis mağazası açsan da, cicilerimize cici katsak :) Sevgiler bizden, artı öpücük de var bizdeeee :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hepsi de çok güzeller :)

    Blogumuzda çekilişimiz var şu anda, katılmak isterseniz bekleriz :)

    http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html

    YanıtlaSil
  6. Yaaa Bursa'ya da açılsın bir Gratis :( İlk gördüğümden beri "The Balm Bursa" yazıp duruyorum gugıla :((((

    YanıtlaSil

Ben diyorum ki;