7 Temmuz 2012 Cumartesi

Z'nin Rahat Pantolonu:)

Herkese selam ben Z,postuma özürlerimi sunarak başlamak istiyorum. Bu hafta boyunca bahsettiğim ve cuma günü için göreceğinizi söylediğim elbise, tam bir yılan hikayesine dönüştü. Bir süreliğine o elbiseyle olan ilişkime ara verdim.İlişkimiz çok sorunlu başladı ve hiç düzelmedi:) Kısaca şöyle anlatıyım ; en son adım olan astar için perşembe günü kumaşçı yolunu tuttum. Planım astarı alıp ,akşama dikip, cuma gününe hazır etmekti. Evdeki hesap çarşıya uymadı.Astarlık kumaşı aldım, lakin satıcının önerisi ,kumaşı yıkadıktan sonra dikmem yönündeydi. Tavsiyesine uydum .Yıkadım, kuruttum ama bu süreç tabiyki benim planlarımı bozdu .Ve elbiseden soğumama sebep oldu.Bende yeni dikiş projelerine yelken açmaya karar verdim. Bugüne yetişmesi içinde elimden geleni yaptım, ama bu seferde yapım aşamalarını fotoğraflamıyı unutmuşum.F olsa kimbilir neler derdi:)

 İşte arkadaşlar F 'nin bu uzun yokluğunda bir uğursuzluk çöktü üstüme:) Bu arada kayıtlara geçsin diye söylüyorum: F BENİ KANDIRDI. Şu gün gelicem, bugün gelicem dedi. Duygularımla oynadı ühüü ühüüü:( ama hala ortalıklarda yok:) Birde hayırsız çıktı,gezmekten beni aramaya fırsatı olmuyor hanımefendinin. Hediyeleriyle kandıracağını düşünüyor , kanmam aaa dostlar:) Ceza listesi çok uzadı hehe..Geldiğinde çekeceği var benden:)

 Neyse bu kadar gevezelik yeter ,deyip diktiğim pantolona geliyim .

 Temmuz 2011 burdasından102 nolu kalıbı kullandım .Ayrıca dergide adım adım izleyin bölümü var. Dikimi çok kolay, lakin benim bazı değişikliklerim var. Yüksek belini düşük bele çevirdim. açıkçası hesap kitap yaparak yapmadım bunu, son adımda üstümde duruşunu beğenmeyip  rastgele kestim gitti:) birde beline jarse kumaş yada lastik yapmaktansa, kemer kalınlığını belirleyip  alt ipliğe lastik geçirip diktim .Ve pantolona monte ettim.














Umarım beğenmişsinizdir.Herkese kocaman öpücükler.

32 yorum:

  1. umarım beğenmişsinizdir de ne demek.harıka olmuş son moda trend vee basit....bilmem kaç paraya satılıyo bunlr uyuz oluyorum artık moda diye...cıks cıks cıksss...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş en çok kumaşını beğendim elinize sağlık bu kumaşları nerden alıyorsunuz onları da paylaşırsınız sevinirim :) Bol gülücüklü günler hepinize...

    YanıtlaSil
  3. yyaaa bayıldımmm Z'cimmmm hele o ayakkabılar var yaa aylardır onları arıyorum sende görünce yine alasım geldi ama bulamıyorum :((
    Canımm çok yakışmış gerçekten kombin de rahat ve şık görünüyor.. Kocaman öperimmm!!!

    YanıtlaSil
  4. ben de cook begendım emegıne sağlık canım cok da yakısmıs yanı :))

    YanıtlaSil
  5. SÜPER OLMUŞ VALLA CNM GÜLE GÜLE KULLAN:))

    YanıtlaSil
  6. huzur moda; :)) böyle beğenilince çok mutlu oluyorum .dikiş bilince kıyafe para vermek çok zorlaşıyor zaten .basit şeyleri uçuk fiyatlara satıyorlar nasıl alırım dikebilirken:)

    YanıtlaSil
  7. kuğuçe; çok teşekkürler canım.kumaşları genellikle bursa kumaş pazarından alıyoruz .açıkçası her beğendiğim kumaşı alıyorum ne yapacağıma sonra karar veriyorum bu kumaşı alalı 7 ay falan olmuştur dikmek şimdi nasip oldu:)bundan sonra tam olarak nerden aldığımızı ve nekadara aldığımızı belirtmek güzel olur:)fikrin için ayrıca teşekkürler.sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. SED; canım benim kombinleme aceleye geldi daha nasıl giyeceğime karar veremedim öylesine giydim belki üstüne başka birşeyde dikebilirim kararsızım:) ayakkabı ninewest kış sezonu.ama aklında bulunsun markofoni de ninewest olduğunda bu ayakkabı mutlaka oluyor. hemde çok ucuza sitede 2 kere gördüm:)tekrar çıkarsa mutlaka haber veririm .öpütüm seni şeker:)

    YanıtlaSil
  9. serap tan; beğenmene çok sevindim.çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  10. eslem ünlü; çok saol canım .bu yaz bolca giymeyi düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  11. merhaba bende çok beğendim güle güle kullanın.söylemeden geçemiyeceğim bence sizin üzerinizde taşımanız güzelliği ortaya çıkarmış.sağlıcakla kalın

    YanıtlaSil
  12. comet70; çok teşekkür ederim.taşıyabileceğim kıyafetleri dikmeye çalışıyorum zaten önemli olanda yakışanı giymek değilmi:)sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. kumaş ve renk çok şık ayrıca çok da rahat görünüyor.
    gerçekten tebrik ediyorum!
    çok özendim hemen ben de birşeyler kesip biçmek istiyorum :))

    YanıtlaSil
  14. rujjj orjinalden daha güsel oldugunu söyleyebilirim ,burdanın aklına gelseydi kesin yapardı :)sevgiler

    YanıtlaSil
  15. havziş; Kesinlikle çok rahat bu yaz günleri için insan böyle rahat kıyafetler arıyor.dkiş dikmek çok güzel bişey kesinlikle başlamalısın.sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. dikişdersi; :) çok saol canım .kumaş güzel olduğunda model bambaşka bir havaya giriyor.sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. beğenmek ne kelime bayıldım .. çok güzel olmuş ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  18. :D çok teşekkür ederim Sevil hanım. Beğenmenize sevindim. Sevgiler kocaman...

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir çalışma daha... Hem kumaş hem model güzel, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  20. Neclacim; cok tesekkur ederim. Kumas gercekten cok guzel. Dokusu yumusak. Ve pastel. :) opuyorum kocaman

    YanıtlaSil
  21. çatlıyorum kıskançlıktan:)çok güzel

    YanıtlaSil
  22. kızlar dergide anlatılanı biraz daha net çekip koyar mısınız?Bayıldım bende yapmak istedim de :)) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  23. Tuğba canyurt; :) çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  24. Emel ablacım ben F. Biraz garip anlatılmış cep torbası kısmı dergide. ben 2. pantolonu dikerken çözdüm olayı :) ama fotograflamayı unuttuğum için 3.yü dikicem. ve onu fotoğraflamayı unutmayacağım. bir de o cep kısmını videoya çekmeyi düşünüyorum. umarım düşüncelerim gerçek olur. Bu arada teşekkür ederiz. öpüyoruz kocaman :)

    YanıtlaSil
  25. Çok güzel olmuş gereçketen de. dikimi kolay gibi görünse de bu pantolonları tam oturtmak çok zor. suruşu çok güzel ve sana da yakışmış belli ki:)

    bu arada blogumda küçük bir çekilişim var beklerim:)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  26. ben de çok beğendim, yakışmış da size :) yalnız bi şey rica edicem dergideki adımlar çok bulanık olmuş okuyamıyoruz, daha net bi görüntü çekip koyarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  27. mocha daily; çok teşekkürler .dediğin gibi dikimi kolay ama tam oturtmak için birkaç değişiklik yapmak zorunda kaldım:)sevgiler..

    YanıtlaSil
  28. adsız; canım resimleri sembolik koydum dergide böyle anlatılıyor diye:)F de aynı pantolondan dikecek.ozaman yapım aşamalarını kendimiz adım adım anlatıcaz.sevgiler.

    YanıtlaSil
  29. gerçekten çok beceriklisiniz bu pantalon tam benlik fakat ben dikemediğim için mağazalardan böyle şeyler bulmaya çalışıyorum gerçekten çooook beğendim ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  30. Herşey tadında; Yakın zamanda sanal mağazamızda bulabileceksiniz umarız. Güzel yorumunuz için teşekkürler. Beğenmenize çok sevindik :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  31. uzun zamandır bu kadar zevkli bir blog keşfetmemiştim.stilinizi kendime çok yakın buldum ve inanılmaz keyif aldım.ayrıca bu pantolunun bugüne kadar yapılmış en güzel versiyonu olduğunu tüm samimiyetimle söylemeliyim.sevmediğim bir modeli aklıma soktunuz! bayıldım..bundan sonra takipteyim.sevgiler

    YanıtlaSil
  32. designbyeda; çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Keyif almana çok sevindik. Pantolon favorimiz. Şu anda F yeni bir tane dikiyor. Detaylı anlatımla cuma günü blogda olacak. Hoşgeldin. Kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil

Ben diyorum ki;