24 Ağustos 2012 Cuma

LUSH Katı Şampuan

Herkese selamlar ben Z,iki posttur bakım ve kozmetikten yana gidiyoruz:) Ramazandır, bayramdır derken dikişi ihmal ettiğimiz doğrudur:) Ama yakında dikiş postlarımızla karşınızda olacağımızdan emin olabilirsiniz. Gelelim günün konusu olan, katı şampuanımıza,belki  oda nedir yahu diyenler vardır ,  çünkü ilk duyduğumda ben demiştim, hatta aman ben bunu napayım pehhh.... Deyip küçümsediğimi itiraf etmeliyim:) Pişmanım bu sözlerime .Ama neyse, zararın neresinden dönersek kardır deyip, konuyu kapattım gitti.

F'nin aslan yelesi gür saçlarının aksine , cılızdan biraz hallice, boyadan dolayı biraz yıpranmış ve sürekli dökülen saçlara sahibim. Okadar dökülüyorki eve temizliğe gelen abla bile bıkmış vaziyette her geldiğinde bana değişik tavsiyelerde bulunup, bu sorunuma çözüm bulmaya çalışıyor :)Her türlü yöntemi denedim diyebilirim. Kuaförden ,eczaneden,aktardan aldığım ürünler.Saçlarımı biraz olsun, aktardan aldığım ürünlerle gürleştirmeyi başardım. Ama ne yaptıysam dökülmesini engelleyemedim.Uzun süredir blogları araştırıyorum ve bir çok yerde gördüğüm bu ürünü, burun kıvırarakta olsa denemeye karar verdim. Aman dedim birde bunu kullanıyım nolcakki ....Ve internetten siparişimi verdim. LUSH Squeaky Green Shampoo Bar  .



Ürün açıklaması şu şekilde :

Kafa derisi sağlığı için ideal kalıp şampuanımız. Kir ve yağı arındırıp, parlaklık verirken, kafa derisini uyarıcı, saç köklerine kan sirkulasyonunu artırıcı, mikrop öldürücü, kepeğe karşı etkilidir. Kepeği azaltıcı, saç gelişimini sağlayıcı ve saçın kalitesini artırıcı biberiye, deriyi uyaran, saçı parlatıp canlandıran ısırgan otu, geleneksel antiseptik özellikli çayağacı, saç köklerini uyarıcı, saç gelişimini sağlayan, kan dolaşımını artıran ve aynı zamanda serinlik hissi uyandıran nane, tahriş önleyici, sakinleştirici gül ekstrası ve mavi papatya, hoş kokulu vanilya yeni kalıp şampuanımız.

Bu sabun görünümündeki katı şampuan, nasıl köpürür diye düşündüm.Yorumlarda okuduğum gibi bolca köpürüyor şuana kadar 5 kere falan kullandım.  Saçlarımın dökülmesi  Yüzde Yirmi oranında azaldı diyebilirim. Uzun sürede kimbilir ne kadar güzel sonuçlar alırım:) Gerçi bu bile benim için kardır :)  Bu katı şampuanı dağılmasın diye bir tül kesenin içine koydum kullanımı çok kolaylaştı. Dağılsa bile sorun değil.Saçlar yıkandıktan sonra söz gelimi gıcır gıcır oluyor fakat saç maskesi yada kremi kullanmak gerekiyor nem sağlayan bir ürün değil.Sadece dökülmeyi engellediğini söyleyebilirim.

İşte yeni favorim olan ürün, budur arkadaşlar. Sizinde dökülme probleminiz varsa gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Müşteri hizmetlerinide ayrıca bayıldım. Ürün elime ulaştığı gibi hemen aradılar markamızı nasıl ulaştınız, memnunmusunuz falan filan. Bloglar dan duyduğumu söyleyince , çok sevindi telefondaki tatlı kız :) Blog yazdığımı söylemedim bile ve bana alışverişlerimde denemek istediğim ürünlerin testerlarını isteyebileceğimi söyledi.Firmaya karşı bir güven beslememe sebep oldu.LUSH markasından aldığım ilk ürün ama devamı hızla gelecek:) Sırada saç kremi var.

 Neyse bu kadar gevezelik yeter deyip yazının sonuna geleyim artık:)

Umarım faydalı olmuştur.Herkese kocaman öpücükler..

NOT: Arkadaşlar açıkçası ürünün ismini yazarken kuru şampuan yazdım katı şampuan diye adlandırıldığını biliyordum. Ama ne bileyim önemsemedim sanırım. Amacım ürünün tanıtımını veya reklamını yapmak olmadığından .Tamamen lafın geliş şekliydi katı yerine kuru daha cazip geldi :) Böyle birşey kullandım çok memnun kaldım bilginize demekti :) Özürlerimi sunuyorum.Bir bilgi paylaşıyorsam doğrusunu yazmalıydım ,hatalıyım:( Ayrıntılı bilgi ve uyarı için  powder puff  teşekkür ediyorum.Kendisinin kozmetik konusundaki bilgilerinden faydalanmanızı tavsiye ederim.

9 yorum:

  1. benimde dökülme sorunum var ne yazık ki, inceleyip, siparişimi veriyorum, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. noblesse : bana çok iyi gelen bu ürün .umarım senin içinde faydalı olur.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. selamlar, çok güzel bir post olmuş ama bildiğim kadarıyla bu kuru şampuan değil, KATI şampuan...Lush'ın ayrıca toz halinde NO DROUGHT adında bir kuru şampuanı var...

    YanıtlaSil
  4. powderpuff: hehe açıkçası tamamen bana öyle gelmesinden dolayı kuru şampuan dedim:) amacım böyle böyle bişey denedim çok beğendim demekti:)kozmetik adına senin kadar tecrübe bilgi sahibi değilim tabiyki .öğrenme aşamasındayım . hemen yazıyı düzeltiyorum.bu arada videolarını çok seviyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. bazen hepimiz bilsekte dikkatimizden kaçıyor, amacım ukalalık yapmak değil sadece ürünü kuru şampuan diye arayan olursa sorun yaşamasın diye söyledim :) sevgilerrr

    YanıtlaSil
  6. powderpuff :aynen öyle oldu dikkat meselesi :) kesinlikle ukalalık olarak algılamadımki . iyi niyetli bir bilgilendirmeydi çokta iyi oldu.tekrar teşekkürler.sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. ben lushum bazi urunlerini kullaniyorum,ozellelkile vucut kremleri cok iyi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  8. özgür tatlar : benim ilk ürünüm çok memnun kaldım.saç ve vücut kremlerinide en kısa zamanda denemek istiyorum.vucut için hangisini tavsiye edersin.

    YanıtlaSil
  9. denesem hiç fena olmaz, zira feci şekilde dökülüyor saçlarım:) teşekkürler faydalı bilgi için:)
    öptüm sizi

    YanıtlaSil

Ben diyorum ki;