26 Ağustos 2012 Pazar

Şipşak Şort Vol :2

Herkese selam, ben Z dikişe geri dönüş için ısınma turlarına başladım :)İlk olarak , dıy projesiyle karşınızdayım ama, bir yandan da dikeceğim kıyafetler için gerekli kalıpları çıkarmaya devam ediyorum.Bir kısmı dikiş için hazır durumdalar:)Gelelim günün konusu olan DIY şort yapımına ; daha önce , kullanmadığım pantolonlarımı kesip biçerek şort yapmıştım.Buradan görebilirsiniz.Dolap düzenleme esnasında daha önce gözden kaçırdığım bir kot pantolon daha buldum ve aldım elime makasımı sonrası resimlerde gördüğünüz gibi:) Birazda süsledim çok abartıyı sevmediğimden azıcık süsledim :)
 
Elimdeki malzemeler bunlardı .Soğuk silikon kullandım.  Özel bir sebebi yok, sıcak silikon için tabancayı ısatmaya üşendim :) Daha pratik oldu.


Kotumu istediğim boyutta kestim .


İlk başta kıvırıp dikmeyi düşünmüştüm .Sonra karar değiştirip ucunu püsküllü yapmaya karar verdim. Püsküller fazla ilerlemesin diye düz bir dikiş geçtim. İpliklerin birkısmını çektim fazlada uğraşmadım zamanla kendi söküleceğinden, öylece bıraktım. Elimde zımba görünümündeki süsleride sadece cep girişlerine yapıştırdım. Çok basit olan bu şort ,üstümde çok tatlı durdu .Fotoğraflara aldanmayım :)Giymediğiniz kotlarınız varsa kesin gitsin arkadaşlar :)



Umarım beğenmişsinizdir.Herkese kocaman öpücükler..

 Not: Resimlerin üstüne tıklarsanız daha ayrıntılı ve büyük görebilirsiniz.

26 yorum:

  1. balımm çok cici buu ben kısa giymiyorum ama sende pek hoş durmuştur eminimm :)
    Ellerine sağlık!

    Not: paketimin içinde bu zımbalardan da istiyorum tatlişcim tamam mı, öptüm.

    YanıtlaSil
  2. Çok çok şık olmuş. Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. SED : saol balım. bende tatilde onun haricinde evde giyiyorum günlük hayatta giymiyorum:)zımbayıda not ettim:)öptün seni en şekerinden :)

    YanıtlaSil
  4. seher taşçı: çok teşekkürler.sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. MAKİNASIZ DİKİLEBİLCEK ŞEYLERDE VARMI ŞEKERİM
    AYRICA GÜLE GÜLE GİY ÇOOOK ŞIK OLMUŞ

    YanıtlaSil
  6. herşey tadında : :)) bu şort dikişsizde olur canım.kesicen okadar:) sıfırdan zor vallahi .Aklımada takıldı şimdi elde ne yapılabilir diye, bir düşünüyim:)öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  7. Çok sevdim ben bunu! Eline sağlık..

    YanıtlaSil
  8. Bu zımbaları bir benmi bulamıyorum :(

    YanıtlaSil
  9. pembe evren: bende sevdim :)çok teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  10. Merve yıldız: tam zımba değil aslında tek tek ,arkası çıkıntılı geçirmelilerden bende bulamıyorum:(
    bu metre hesabı satılan silikonla yapıştırılan birşey elimde uzun zamandır var.bu versiyonu heryerde var dikkatini çekmemiştir mervecim.zımba deyince bunları göstermiyorlar çünkü:)

    YanıtlaSil
  11. tatlım bak bi fikir olsun diye söylüyorum ben bugüne kadar hiçbirşey dikmedim makinede
    bence bir postta elde dikiş ile yapılabilecek birşey bulursan ki siz onu çoktan yapmışsınızdır öyle bir post yapabilirsin belki..

    YanıtlaSil
  12. HERŞEY TADINDA: Yok canım daha önce hiç öyle birşey yapmadık. ama söylediğinden beri aklıma takıldı düşünüp duruyorum bulucam mutlaka inat ettim:) fikre bayıldım :)bulduğumda ilk sana haber vericem başardım diye:)fikir için çok çok teşekkürler.öpüyorum çokk..Z.

    YanıtlaSil
  13. canım çok güzel bir sort olmuş hem ellerine sağlık hemde iyi günlerde giy canım :)benimde bir kotum var anneme veriyimde o yapsın bana.. malum dkişi makinem yok :)

    YanıtlaSil
  14. Sevilcigim canim cok tesekkur ederim. Dikis makinasina gerek yok. Sadece kesmen yeterli tatlim. Birtek soguk silikonun ve dekoratif tas gibi biseyler yeterli. Adi ustunde sipsak sort :) opuyorum cok cok, sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. woooouuwww..çok hoş yani..biyandım..

    YanıtlaSil
  16. merhaba, blogunuzu çok beğendim ve hemen takip etmeye başladım.

    sizide kendi blogumda takipçi olarak beklerim :) http://hamilelikteben.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. sevgili Z, bu şortu yaparız yapmasına da bu şortu giyecek mükemmel bacaklar da lazım, bu yüzden bu şort tarifinin yanına 20 günde sütun gibi bacak nasıl yapılır, 15 dk da basen inceltme gibi spor mucizeleri olan hareketlerinde de tarifi gerek yoksa yapılan şort hiç gün ışığına çıkmaz bekler benim dolapta :) tabi sizin vücut güzel şort yakışır giyemeyenler benim gibi bakışır :)
    güle güle giyin :):)

    YanıtlaSil
  18. Eline sağlık çok şık olmuşş.Kışa adım adım girdiğimiz şu günlerde geçtiğimiz yazı anımsattı bana nasıllll özendim anlatamam :)

    YanıtlaSil
  19. çok güzel olmuş çok şık duruyor ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  20. Hei! I just found your blog and it is amazing!

    I am following your blog and I hope you will follow mine too!

    xoxo,
    Ana V

    YanıtlaSil
  21. Efsuncuum çok teşekkürler :) biyanmana sevindık :)

    YanıtlaSil
  22. Kermit'in mutlu dünyası; Çok teşekkür ediyoruz ve hemen takip etmeye başlıyoruz bloğunu. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  23. Zulaltan filiz; Çok teşekkür ediyoruz. Ben F yazdıklarına aynen katılıyorum :) Maalesef sütün bacak yapmak mucize gibi birşey. Ben de iç geçirerek Z'nin minnak şirin şortlarına sadece bakıyorum :( Kimbilir belki birgün... Öpüyoruz çok çok

    YanıtlaSil
  24. Merve güçlü; çok teşekkür ederim. Gerçekten adım adım geliyor kış. Bu yazdan pek birşey anlamadık biz de birçok insan gibi. Gelecek yaza inşallah :)

    YanıtlaSil
  25. Boşnak kızı; Çok teşekkür ederiz. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  26. AnaV; thanx so much. Enjoy it. We'll follow your blog.

    xoxo too :)

    YanıtlaSil

Ben diyorum ki;