29 Haziran 2012 Cuma

Muhteşem İkili :)

Herkese selam ben Z, makyaja olan merak ve ilgimi bu yazıda mim sayesinde duymayan kalmamıştır . Duymayanlar da şimdi öğrenmiş oldu:) İlgi alanlarım sıralaması ; tabiyki top listemin başını dikiş ve moda sonra makyaj ve nail art oluşturuyor .Her bayan gibi makyaj, hayatımın çok önemli bir parçası ama daha önce her bayan kadar ilgim vardı. Nezaman ki youtube da londradabirturkkızını keşfettim, sonrada  pumpkincraze. İşte ozaman tam bir makyaj canavarı oldum. Bütün makyaj bloglarını , markaları ,ürünleri, nerde ne varmış  araştırma durumuna geçtim :)

 Bu arada makyaj takıntımın baş mütahitlerini izlemek isterseniz buradan buyurun.

pumpkincraze  ve şuanda taze anne adayı olan londradabirturkkızı  bu muhteşem kızları izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

 Gelelim bu araştırmalarım ve bilgilenmem sonucunda aşık olduğum ilk ürüne;  URBAN DECAY NAKED 2  paleti. Malesef bu ürün türkiye'de satılmıyor, malum birde kozmetik yasağı falan derken uzaktan uzağa aşk yaşıyorduk. Tamda bu sırada biricik kocam  bu duruma fazla dayanamadı. Z' nin tek aşkı benim çekil aradan dercesine, naked 2 paletimle buluşmamı sağladı:) İşte kocama tekrar aşık olduğum an:) Sanırım gittigidiyordan aldı. Fiyatını bilmiyorum ama yurtdışındaki satış fiyatı 50 dolar, tabi gittigidiyor gibi sitelerde üzerine hoş eklemeler yapabiliyorlar.

Urban decay markasının en meşhur ürünü aslında far bazıdır. Bende yok denemedim bilmiyorum:) Müthiş övgüyle bahsedildiğini söyleyebilirim. Benim elimde olan far bazı ise   ARTDECO  eyeshadow base. Kendisinden oldukça memnunum .Naked paletimle muhteşem ikili oldular :) Ne bir topaklanma ne bir birikme hiç biri kesinlikle olmuyor .Gün boyu makyaj kontrolüne gerek kalmadan gönül rahatlığıyla kullanıyorum. NAKED 2 paletinin renkleri doğal toprak tonları . Bu paleti aldıktan sonra başka fara ihtiyacım kalmadı. Kullandığım bütün renkler bir arada daha ne olsun :)





Far bazının kıvamı hafif kremsi, kutusu da minnacık. Ürün azalmaya başlayınca kullanım rahatlığının kısıtlanacağını düşünüyorum.O zaman bir çözüm bulurun nasıl olsa:)

İşte favori makyaj ikilim bunlardı :)
 Şimdi gelelim bugün Boyner'den aldığım kampanyada olan YSL SHOCKİNG maskarama. Daha denemedim. İlerleyen günlerde yorumlarımı tabiyki paylaşıcam, şimdilik sadece foto:) Blogger arkadaşlardan öğrendiğim kadarı  ile seven de çok sevmeyen de ,yapısı biraz cıvık deniyor:)Biraz kullanınca daha hoş bir kıvam alıyormuş. Deneyince öğrenicem.
3'lü set olduğunu söylemeyi unutmuşum.Minnak bir göz kremi ve temizleyicisi maskara alana hediye süper dimi ,ben bayıldım:)


 Umarım beğenmişsinizdir.Herkese kocaman öpücükler..

10 yorum:

  1. Senin adına sevindim bir yandan da kıskandım :)) gibi

    Ama tabi ki güle güle kullan...

    Kadın olmanın en güzel yanı bu değil midir zaten?

    Kozmetik ve Moda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe deniz; cok tesekkur ederim. Gercekten kadin olmanin en guzel yani. Makyaj, bakim guzellik. :) kocaman sevgiler

      Sil
  2. Güle güle kullan makyaj malzemelerini... Ben tam bir makyaj özürlüyüm ama önerdiğin videoları izleyerek kendimi biraz geliştirebilirim :) Bağlantı için teşekkürler, keyifli haftasonları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denizcigim cok tesekkur ederim. F.de oyleydi. Ama sayemde nerdeyse profesyonel makyaj yapabiliyor. Baglantilarin keyfini cikar tatlim. Bagimlilik yapiyor dikkat et :) opuyoruz kocaman

      Sil
  3. Merhaba iyiki blogumu ziyaret edip yorum bırakmışsınız bende sizin blogunuzu çok sevdim.Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler mehtapcım dediğin gibi güzel paylaşımlarda buluşmak üzere:)

    YanıtlaSil
  5. aynı rimeli kullanıyoruzzzz ve cok memnunum :)



    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. begum;kesinlikle katılıyorum geç keşfettim ama artık uzun yıllar benimle:)

    YanıtlaSil
  7. ama aşık olmamak elde değilmiş gerçekten :D

    YanıtlaSil
  8. kozmetik bir aşktır; kesinlikle katılıyorum canım:) ahh ahh kozmetik ve moda ayrı bir aşk:)

    YanıtlaSil

Ben diyorum ki;