5 Haziran 2012 Salı

Şipşak şort :)




Ah! Bu postu nasıl dertli yazdığımı bilemezsiniz a dostlar. Z. şu anda Antalya semalarında. Onsuz geçen ilk günde haşmetmaaplarının isteklerini yerine getiriyorum bendeniz de. Neyse ki bir hafta. Bir hafta sonra görüşeceğiz kendileriyle.

Tatile çikmadan önceki gün alışverişe çıktık Z. için. Tüm eksikler tamamlandı da şort kısmında takıldık. Neyse ki küçük bir beyin fırtınasıyla Z.' a evdeki eski kotların yolu göründü. Valiz hazırlama faslından önce bu şipşirin şortları yapmış. Zaman kalmadığı için de resimleri bana yolladı, yazısını yazmam için. Nasıl yaptığını da telefonda anlattı. Hemen aktarıyorum (Teknolojinin gözünü seveyim).

Kalıp olarak taba rengi şortunu kullanmış. Beyaz pantolon; kalıba göre kesmiş. Üç cm. pay verip overlok geçmiş. Paçayı ikiye katlayıp dikmiş.

Taşlanmış pantolonda; pantolon kendinden yırtık olduğundan paça kısmındaki delik çok büyükmüş. Altına pantolonun artan kısmından bir parça kesip yama yapmış. Süs dikişleriyle harika olmuş.

Son olarak blue jeande; yine kalıba göre kesip paça kenarlarına ve bele dantel bordür (fisto) geçmiş. 

Bence üçü de şipşirin olmuş. Güle güle giysin canımın içi...

F: Napıcam ben sensiz koskoca bir hafta.

Z: Di-

F: İstanbul'a falan mı kaçsam acaba.

Z: Ev-

F: Yok yok İzmit'e Zeynep'e gideyim bişeyler yaparız.

Z: Pa-

F: Denize falan giderim yada en temizi.

Z: Aaaaaaa

F: Hiii Hem beni burda bi başıma bırakıyosun. Bi de bağırıyosun :(

Z: Ben de seni çok özleyeceğim ama :(

F: Tamam duygusala bağlamayalım. Bu postun acısını fena çıkarırım haberin olsun.

Z: :) Anlaşırız. Bu arada sevgili okur ben gelene kadar buralar ve F. size emanet. (Aklınıza mukayyet olun) :) Sevgiler...

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 yorum:

  1. Allah kavuştursun güzel gözlüm. Ben de Antalya'dayım:)yani hala Antalya'dayım. 22sinde bir kaç günlüğüne geldik ama hastane işleri işte, uzadı da uzadı. Şortlar harika. Bende sahibi tarafından paçaları biraz fazla kesilmiş siyah bir şort var. Kumaş olarak ne ekleyim diye düşünürken fisto iyi fikir olarak karşıma çıktı.
    Bu arada overlok makinenizi tanıtır mısın acaba? Overlok makinesi almak istiyorum.
    İyi pazarlar..

    YanıtlaSil
  2. Gülenciğim canımın içi; hastane işi ne? hastalık falan mı var allah korusun? inşallah yoktur.

    Şortlar Z.nın marifetleri :) Fisto süper bi düşünce. Özellikle şu eski dantel-angles görünümlü olanlar süper olur bence bulabilirsen eğer. kırık beyaz yada krem.

    Overlok makinamız için bi post hazırlayacağız Gülencim haftaiçi. Singer. Kullanımı da çok basit. gayet memnunuz tavsiye ederim. Öpüyorum seni gülen gözlerinden :)

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim, hem de hepsini, ellerine sağlık.
    bu arada blogunu beğendim, seni takibe de aldım güzelim.
    Sevgiler, bana da beklerim!
    benozlemsahsenbizzatkendim.blogspot.com

    YanıtlaSil

Ben diyorum ki;